5in1 Benz. Syst.Treatment 325ml
5in1 Benz. Syst.Treatment 325ml

5in1 Benz. Syst.Treatment 325ml

11563
€ 24,95
Incl. BTW

5IN1 BENZINE BRANDSTOFSYSTEEM REINIGER

5in1 benzine brandstofsysteem reiniger is een brandstoftoevoeging die het gehele brandstofsysteem reinigt en de motor weer een uitstekende conditie brengt. Naast een complete reiniging zorgt dit product voor extra smering van de carburateur. Tegenwoordig wordt er bij veel tankstations gebruik gemaakt van ethanol in de benzine. Dit product is daarom zeer aan te raden wanneer u regelmatig brandstof tankt met ethanol erin (E10 benzine). Deze benzinetoevoeging voor het brandstofsysteem werkt zeer gemakkelijk en is zonder demontage te gebruiken.

 

Voor oudere benzineauto’s die lange tijd hebben stilgestaan of verschillende problemen vertonen, zoals een vervuilde katalysator, rokende uitlaat of sterk verminderde motorprestaties, raden wij het gebruik aan van de 5in1 Petrol Detox Pro (687109).

 

Wanneer gebruikt u de 5in1 benzine brandstofsysteem reiniger?

 

De 5in1 benzine brandstofsysteem reiniger gebruikt u om het gehele brandstof systeem te reinigen inclusief de injectoren.

Eigenschappen:

- Reinigt het complete brandstofsysteem met 1 behandeling

- Geschikt voor voertuigen met katalysatoren

- Reduceert co2 uitstoot

- Vermindert zwarte rook

- Reinigt vervuilde kleppen

- Opent verstopte injectoren

- Vermindert brandstofverbruik

- Constanter stationair draaien

- Geschikt voor 2-tact motoren

- Herstelt vermogen

- Reinigt gehele brandstofsysteem

- Voor alle benzine motoren (met of zonder turbo)

- 310 ML is voldoende voor 50 liter benzine

 

Toepassingen:

Uw motor raakt verstopt met onverbrande brandstof en koolstofresten, waardoor de prestaties van de motor afnemen. 5in1 benzine brandstofsysteem reiniger is een geavanceerde toevoeging. Deze toevoeging bevat CE+, een gepatenteerde technologie, die zorg draagt voor een totale inwendige revisie van uw motor en brandstofsysteem. In tegenstelling tot de meeste conventionele reinigingsmiddelen verwijdert 5in1 benzine brandstofsysteem reiniger restende neerslag bij het inlaat spruitstuk, inlaat klep en verbrandingskamers en reinigt de injectoren.

 

5in1 benzine brandstof systeem reiniger bevat corrosie beschermende eigenschappen die de duurzaamheid van de motor verhoogt, waardoor de levensverwachting van het brandstofsysteem toeneemt. Bij oudere auto’s zal dit product ook de carburateur reinigen. 5in1 benzine brandstofsysteem reiniger is veilig te gebruiken in alle benzinemotoren, ook geschikt voor 2-tact motoren.

 

Gebruiksaanwijzing:

Volledige inhoud van het flesje in lege tank schenken en vervolgens voltanken met brandstof. Voor het beste resultaat toevoegen voor iedere tankbeurt of maandelijks herhalen. Dit product zal geen schade veroorzaken bij overdosering.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226870032

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking