wb Audison Prima APBX-8 AS
wb Audison Prima APBX-8 AS
wb Audison Prima APBX-8 AS
wb Audison Prima APBX-8 AS

wb Audison Prima APBX-8 AS

2986
Adviesprijs: € 489,00
€ 449,95
Incl. BTW

De Prima APBX 8 AS actieve subwoofer, met 8-inch driver, beschikt over een speciale hoogwaardige versterkingsmodule die alle passieve box-technologieën verbetert, zoals het 2S² (2 Sides / 2 Sounds) -ontwerp, het Plug & Play-aansluitblok en ultra -compacte maat .

 

De versterkingsmodule, met vermogensuitgangen van 250 W RMS, is ontwikkeld met hi-li-technologie (hoge efficiëntie / lage impedantie) , die dankzij de afwezigheid van de DC-DC-spanningsbooster het indrukwekkende 90% efficiëntieniveau bereikt, zeer dicht bij de theoretische limiet van de D-Klasse.

Het elimineren van de spanningsbooster werd mogelijk gemaakt dankzij de ontwikkeling van de nieuwe dual-coil-drivers , die alle technologische achtergrond van de Prima-subwoofers erven, maar verschillen voor de ultra lage impedantie.

Deze functie zorgt voor een perfecte synergie met de he-li (High Efficiency Low Impedance) -technologie, waardoor de combinatie van versterker , luidsprekers en verzegelde doos wordt gemaximaliseerd ,om lage, krachtige en heldere frequenties te verkrijgen .

 

Het bedieningsgedeelte is compleet en biedt een optimale regeling van de laagfrequente emissie in de auto. Het Butterworth laagdoorlaatfilter op 12 dB / okt. met variabele afsnijfrequentie (50-200 Hz) kan worden omzeild, indien gebruikt met een AP-bitprocessor met pre-out-output speciaal voor de sub. Met de instelbare bass-boost-regeling (0 ÷ 6 dB) bij 45 Hz kan de gebruiker de respons in de onderkant van het spectrum benadrukken.

 

De luidsprekeringang op hoog niveau op de meerpolige connector vereenvoudigt de integratie met OEM-audiosystemen, terwijl de input op laag niveau op RCA is gewijd aan de verbinding met after market-bronnen. De automatische aan / uit-functie van de subwoofer ART (Automatic Remote Turn-On) kan worden geconfigureerd om te worden bestuurd door het externe signaal van de bron, door de spanningsvariatie op de ingang op hoog niveau of door het audiosignaal op beide ingangen. Fasecontrole (0 - 180 °) voltooit de uitrusting.

 

Het SSP-aansluitblok (Sub Smart Plug) is voorzien van een enkele Plug & Play-connector om de doos eenvoudig en veilig te kunnen loskoppelen.

Maximaal vermogen
500 Watt
Nominaal-RMS vermogen
250 Watt
Actief-Passief systeem
Actief
Versterker
Ingebouwd
Aansluit kabelset
Nee
Afmeting behuizing
386x158x298 mm
Type
APBX-8
Audison
Nieuw
8018823126304

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking