5in1 Acticide Diesel 500ml
5in1 Acticide Diesel 500ml

5in1 Acticide Diesel 500ml

11588
€ 49,95
Incl. BTW

5IN1 ACTICIDE CMG

5in1 Acticide CMG is een zeer effectieve bacterie doder biocide voor diesel motoren. Voorkomt dat de brandstoffilter verstopt raakt door de groei van bacteriën.

 

Wanneer gebruikt u de 5in1 Acticide CMG?

 

Bacteriegroei is een veelvoorkomend probleem bij dieselmotoren. Door temperatuurschommelingen, winterstalling, slechte afdichtingen en condens krijgen bacteriën de kans om te groeien. Deze bacteriën zorgen ervoor dat de brandstoffilter verstopt raakt. De 5in1 Acticide CMG is de meest effectieve bacteriedoder voor bovenstaand probleem. Het product geeft met een preventieve dosering de juiste bescherming aan uw diesel motor (ook tijdens winterstalling).

LET OP! Geen particuliere verkoop! Dit geldt ook voor wederverkopers en distributiepunten. Acticide CMG mag alleen verkocht worden aan bedrijven met een geldende KvK inschrijving. Dit is ten strengste verboden. Product mag alleen toegepast worden door de professionele gebruikers, zoals garages, boot / aggregaat / bus -verhuur- service bedrijven. Verantwoordelijkheid ligt bij de verkopende partij.

ACTICIDE® CMG is een zeer effectieve bacterie doder biocide voor diesel. Het product voorkomt voor lange tijd de groei van bacteriën in de diesel of mazout tank

Met een dosering van slechts 25 ml / tankbeurt voorkomt u al bacteriegroei in de tank.

 

Toepassingen:

ACTICIDE® CMG belangrijke voordelen:

- Werkt al preventief met 25 ml/ tankbeurt.

- Veilig voor de dieselmotor.

- Heeft NATO stocknummer voor militaire motoren.

 

Bacteriën vervuilen steeds vaker de dieseltanks van boten, campers , aggregaten, tractoren en zelfs vrachtwagens.

Dit probleem openbaart zich door met zwart slijm verstopte filters, haperende of in vermogen terugvallende en soms plotseling stilvallende motor.

Het plaatsen van een schoon filter helpt dan maar even. Volledige tankreiniging is tijdrovend en kostbaar, maar geeft geen garantie.Volledige bestrijding van deze bacterie gaat het beste met een bacteriedoder (biocide)

 

Gebruiksaanwijzing:

Draai alleen de reservoir dop open en knijp voorzichtig het reservoir vol (25ml), voeg dit toe aan de tank. Herhaal tot opgegeven dosering is bereikt. Opgegeven doseringen zijn veilig voor de motor.

 

Doseringen staan aangegeven op het etiket.

Kleur
BARCODE
Unbranded
Nieuw
8718226872913

19 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking