5in1 Radiator Stop Leak 325ml
5in1 Radiator Stop Leak 325ml

5in1 Radiator Stop Leak 325ml

11567
€ 17,95
Incl. BTW

5IN1 RADIATEUR STOP LEK

5in1 Radiateur stop lek is een koelvloeistoftoevoeging voor benzine- en diesel motoren die radiateurlekkages blijvend afdicht. Simpele haarscheurtjes in de radiateur worden vaak over het hoofd gezien tijdens een onderhoudsbeurt. Deze haarscheurtjes kunnen op lange termijn voor een radiateurlekkage zorgen. Een radiateurlekkage wordt door de 5in1 radiateur stop lek gedetecteerd en opgevuld met dichtende bestanddelen.

 

5in1 Radiator stop lek werkt snel, goedkoop en zoekt de allerkleinste gaatjes op die met het blote oog niet te zien zijn. Daarnaast is de 5in1 radiateur stop lek ook preventief te gebruiken, omdat het ook helpt om een lekkage te voorkomen. Deze koelvloeistof toevoeging is geschikt voor alle soorten koelvloeistof.

 

Hoe kunt u een radiateur lekkage in uw auto herkennen?

 

Als uw radiateur lekt, dan gaat het koelsysteem minder goed werken. Een veel voorkomend probleem bij een radiateur lekkage, is dat de temperatuur dan omhoog gaat. De temperatuurmeter zit in het dashboard en die zal bij een lekkende radiateur flink omhoog gaan. Daarnaast is het ook mogelijk dat het koelsysteem koelvloeistof verliest. Er ligt dan vaak een plasje koelvloeistof onder uw auto. Het is daarom raadzaam om voordat u weg rijdt, even onder uw auto te kijken of er een plasje koelvloeistof ligt. Bij de nieuwere auto’s zal dit minder snel gebeuren, omdat deze auto’s zijn voorzien van een speciale beschermplaat. Bij de moderne auto’s zal er dan ook een lampje in het dashboard gaan branden, vanwege een radiateur lekkage (koelvloeistof lekkage).

 

Is het mogelijk om met een lek koelsysteem te blijven rijden?

 

Bent u ervan overtuigd dat uw radiateur lekt, dan is het raadzaam om even niet te rijden. Doordat het koelsysteem minder goed werkt, kan de motor oververhit raken. Als u lang blijft doorrijden met een koelvloeistoflekkage, dan kan dat leiden tot ernstige schade aan uw motor. Gebruik bij een koelvloeistof lekkage dus altijd op tijd de 5in1 radiateur lek stop.

 

De oplossing bij een lekkende radiateur?

 

Een radiateur lek komt vaak door kleine haarscheurtjes, waardoor je ook kleine lekkages krijgt. Deze lekkages zijn vrij simpel op te lossen met een additief. De 5in1 radiateur lek stop is simpel toe te voegen aan de koelvloeistof bij een draaiende motor. Nadat de 5in1 radiateur stop lek is toegevoegd, zal het product zijn werk doen en de kleine haarscheurtjes dichten.

 

Helpt de 5in1 radiateur lek stop niet? Dan is er mogelijk meer aan de hand en adviseren wij om een afspraak te maken bij de garage.

Eigenschappen:

- Met de nieuwe formule is de 5in1 radiateur lek stop goed voor 30 liter koelvloeistof.

- De radiateur lek stop is te gebruiken in benzine- en dieselmotoren.

- Doeltreffende reparatie van radiateurlekken

- Stopt en voorkomt lekken

- Beschermt het koelsysteem

- Bevat toegevoegde corrosieremmers

- 5in1 radiateur stop lek helpt om verstopping te voorkomen

- Geschikt voor alle soorten koelvloeistof en antivries

 

Toepassingen:

5in1 radiateur stop lek voor radiateuren zoekt snel radiateurlekkages en dicht deze blijvend af. De radiateur lek stop is samengesteld om het ontstaan van roest en corrosie te remmen om verdere lekken te voorkomen.

 

Dit product kan worden gebruikt met antivries en is onschadelijk voor rubber slangen, pakkingen en vloeibare pakking.

 

Gebruiksaanwijzing:

Laat de motor draaien om de koelvloeistof te verwarmen. Zorg ervoor dat de dop goed dicht is, schud vervolgens de radiateur stop lek goed en giet de inhoud in de radiateur. Laat de motor enkele minuten draaien om de behandeling te laten circuleren en lekken te dichten. Vul de koelvloeistof bij indien dit nodig is.

 

5in1 Radiateur lek stop behandelt een koelsysteem tot 30 liter.

Kleur
BARCODE
5in1
Nieuw
8718226870148

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking