Accessoires

Fietsendrager Accessoires

Fietsdrager Thule EasyFold 3F Bag

7747
€ 49,95
Beschermt u en uw auto tegen vuil bij vervoer en opbergen van de Thule EasyFold XT-fietsendrager. Voor de Thule EasyFold XT 3-fietsendrager.
€ 69,95
Handige, opvouwbare oprijgoot voor het eenvoudig laden en lossen van uw fietsen.Speciaal voor de Easyfold Fietsdragers- Niet meer zwaar tillen; de fiets simpelweg op de fietsendrager rollen- De oprijgoot kan worden geïntegreerd in de fietsendrager zodat hij gemakkelijk op te bergen is wanneer hij niet gebruikt wordt
Fietsendrager Accessoires

Fietsdrager Thule Oprijgoot

2116
€ 59,95
Praktische, verwijderbare helling voor het eenvoudig laden en lossen van uw fietsen. De Thule 9152 oprijgoot past op alle Thule EasyFold, EuroPower, EuroClassic G6 LED en EuroWay G2 dragers.
€ 39,95
Frame-adapter voor de meest makkelijke montage van fietsen die geen standaard frame hebben (bv. damesfietsen, BMX'en en mountainbikes).
€ 17,95
Thule SquareBar AdapterEen adapter voor om de stang, waarmee je winter- en watersportdragers op vierkante stangen kunt monteren.
Fietsendrager Accessoires

Fietsdrager Thule Oprijgoot VeloSpace

3559
€ 69,95
*Alleen geschikt voor de Thule VeloSpace 917 en 918  Praktische, verwijderbare oprijgoot voor het eenvoudig laden en lossen van uw fietsen.
€ 39,95
Oprijgoot Diamant Niet meer tillen, maar eenvoudig de fietsen op de fietsendrager rijden! Geschikt voor de Pro-User® fietsendrager Diamant Opklapbaar: eenvoudig op te bergen en mee te nemen  Door middel van een pin in de wielhouder van de fietsendrager te plaatsen, kunt u de oprijgoot stevig bevestigen en de fietsen snel en eenvoudig op de fietsendrager...
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.