Flitsmeister TWO stand.+abonnement 1jr
Flitsmeister TWO stand.+abonnement 1jr

Flitsmeister TWO stand.+abonnement 1jr

4896
€ 89,95
Incl. BTW

Flitsmeister TWO standaard incl. 1 jr abonnement

 

De Flitsmeister TWO is een handige Bluetooth waarschuwingsmelder met kleurendisplay voor de Flitsmeister app. De TWO zorgt er voor dat Flitsmeister altijd aan gaat zodra je de auto in stapt en wegrijdt. Zo weet je zeker dat je nooit meer een waarschuwing mist. Met een haarscherp kleurendisplay en heldere geluidssignalen zie jij in één oogwenk wat er verderop de weg gebeurt.

 

Met de Flitsmeister TWO is het nu ook mogelijk zelf meldingen te maken zoals flitsers en gevaarlijke verkeerssituaties. Zo help je de weggebruikers om je heen, zonder je telefoon aan te raken.

 

De Flitsmeister TWO is speciaal ontworpen voor de echte Flitsmeister PRO gebruiker. Je hebt hier het abonnement voor nodig. Daarom krijg je standaard één jaar PRO bij de Flitsmeister TWO, daarna kost dit € 1,49 per maand.

Plaatsing:

Kies met de twee bijgeleverde houders de ideale plek om jouw TWO te bevestigen. Met de 3M sticker plak je de houder op het dashboard, de middenconsole of de voorruit.

 

Oplaadbaar:

De Flitsmeister TWO werkt op een oplaadbare accu. Je laadt de TWO op door middel van een Micro USB-B kabel. Let op, deze is niet standaard meegeleverd.

Het opladen van de TWO kan alleen als je de TWO uit de bijbehorende houder haalt. Advies is om de TWO thuis op te laden zodra hij leeg is.

 

Flitsmeister PRO:

De Flitsmeister TWO is speciaal ontworpen voor de echte Flitsmeister PRO gebruiker. Je hebt hier het abonnement voor nodig. Daarom krijg je standaard 1 jaar PRO bij je Flitsmeister TWO.

Ben je al PRO? Super, dan ontvang je de nieuwe periode als tegoed.

 

Specificaties:

- Kleurendisplay

- Compatible met iOS en Android

- Batterij: oplaadbaar Lithium

- Batterijduur: tot ca. 30 dagen

- Oplaadkabel: micro-USB (niet meegeleverd)

- Bluetooth Low Energy

- Afmetingen in mm (H x B x D): 59,5 x 36 x 15

- Gewicht: 115 g

- Bevestiging: 3M sticker (twee houders meegeleverd)

- Garantie: 2 jaar (op fabricagefouten)

5714901100121

9 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking