5in1 DPF Cleaner Regeneratie Pro 1L
5in1 DPF Cleaner Regeneratie Pro 1L

5in1 DPF Cleaner Regeneratie Pro 1L

8165
€ 49,95
Incl. BTW

5IN1 DPF CLEANER PRO

De 5in1 DPF Cleaner & Regenerator PRO is een diesel brandstofadditief op basis van cerium-oxide. Met dit additief worden Nano deeltjes gebruikt als katalysator voor de regeneratie van diesel roetfilters. Deze 5in1 DPF Cleaner & Regenerator PRO reinigt de roetfilter van dieselmotoren met één behandeling.

 

5in1 DPF cleaner PRO verlaagt de ontbrandingstemperatuur van roet dat zich in het dieseldeeltjesfilter heeft verzameld en optimaliseert de periodieke verbranding van opgehoopt roet. De unieke combinatie van een schoon brandstofsysteem, schone verbranding met lagere emissies en gekatalyseerde roetdeeltjes zorgt ervoor dat het DPF, de katalysator, het uitlaatgasrecirculatiesysteem (EGR) en de turbocompressor en zijn schoepen met variabele geometrie schoon blijven van afzettingen.

Eigenschappen:

- Zorgt voor een probleemloze werking van uw DPF-systeem

- Reinigt en houdt uw DPF-systeem schoon

- Maakt een snelle en volledige roetverbranding en regeneratie mogelijk

- Voorkomt DPF-verstopping

- Reinigt de motor, de turboschoepen en het uitlaatsysteem

- Vermindert de uitstoot van rook, HC, CO en deeltjes

- Verbetert het brandstofverbruik

- Verlengt de levensduur van DPF en katalysator

- Ook geschikt voor gebruik in vrachtwagens en bussen

 

Toepassingen:

Voor alle gangbare personenauto's en zware dieselmotoren met standaard of achteraf ingebouwd roetfilter (inclusief common rail, turbogeladen en motoren met een continu regenererende sifon). Voor het toevoegen van de roetfilter reiniger is demonteren van de DPF overbodig.

 

Gebruiksaanwijzing:

Volledige inhoud van de fles in een lege tank schenken en vervolgens voltanken met brandstof. 5in1 DPF Cleaner & Regenerator PRO zal geen schade veroorzaken bij overdosering. Een behandeling van 1000ML is goed voor 50 tot 70 liter brandstof.

5in1
8718226870117

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking