Gecko Gecko Showroom Brush
Gecko Gecko Showroom Brush

Gecko Gecko Showroom Brush

GE687888
Niet op voorraad
€ 19,95
Incl. BTW

De Gecko Car Duster is vervaardigd van hoogwaardige materialen met speciale behandelingen die het product effectief maken voor het stofvrij maken van auto’s. De duster is voorzien van unieke haren die oppervlaktevuil en stof gemakkelijk opnemen en vasthouden. De materialen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, zodat de duster langdurig gebruikt kan worden zonder aan efficiëntie te verliezen.


Toepassingen:

De Gecko Car Duster is ontworpen om auto’s snel en efficiënt stofvrij te maken. Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken van de auto, zoals de carrosserie, ramen en spiegels. Het is ideaal voor dagelijks gebruik om stof, vuil en lichte verontreinigingen te verwijderen zonder de lak of andere oppervlakken te beschadigen.

 

Gebruiksaanwijzing

1. Schud de duster voorzichtig uit om eventueel los vuil te verwijderen voordat je het op de auto gebruikt.

 

2. Veeg de duster zachtjes over de oppervlakken van de auto om stof en vuil op te nemen. De speciale haren zorgen ervoor dat het vuil wordt vastgehouden en niet opnieuw op het oppervlak terechtkomt.

 

3. Na gebruik kun je de duster eenvoudig uitschudden om het opgevangen vuil te verwijderen. Het is niet nodig om de haren uit te spoelen.

Gecko
8718226878885

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking