5in1 Diesel Detox 1ltr
5in1 Diesel Detox 1ltr

5in1 Diesel Detox 1ltr

8166
€ 64,95
Incl. BTW

5IN1 DIESEL DETOX PRO

5in1 Diesel Detox Pro is een multifunctionele dieselreiniger voor zeer extreme vervuiling in diesel. Is uw diesel vervuild en bent u op zoek naar een dieseltoevoeging? 5in1 Diesel Detox Pro is een zeer geavanceerde dieselreiniger voor de nieuwe generatie dieselmotoren. Dit product zorgt voor een multifunctioneel zeer effectieve reinigende behandeling, waardoor hij meerdere problemen in een keer kan oplossen. 5in1 Diesel Detox Pro is een additief die zich niet alleen richt op de meest voorkomende vervuilingsproblemen welke plaats vinden in de moderne dieselmotoren maar zorgt ook voor een cetaanboost, bescherming tegen corrosie en het smeert de brandstofpomp.

 

5in1 Diesel Detox Pro reinigt het volledige brandstofsysteem inclusief de vervuilde injectoren, kleppen en verbrandingskamer. In combinatie met een speciale dieseltoevoeging richt deze behandeling zich ook op het reinigen van de variabele turboschoepen en het roetfilter (DPF), waarvan de vervuilingsoorzaak ligt bij een eerdere storing van het diesel brandstofsysteem en onvolledige verbranding. Dit product is vier keer zo sterk als onze 5in1 Diesel Fuel System Treatment.

Eigenschappen:

- Een multifunctioneel diesel reinigingsproduct welke zich richt op de meest voorkomende vervuilingsproblemen.

- Lager brandstofverbruik.

- Verhoogde motorbetrouwbaarheid.

- Deze dieseltoevoeging vermindert zwarte rook.

- Reinigt vervuilde kleppen.

- Verbrandt opgehoopte roetdeeltjes door middel van verlaging van verbrandingstemperatuur.

- Probleemloze werking van DPF en uitlaatsysteem. verbrandings temperatuur.

- Verhoogt cetaangetal, smeert de dieselpomp en beschermt tegen corrosie.

- Herstelt prestatieverlies veroorzaakt door een vervuild en inefficiënt werkende brandstofsysteem, verkoolde turbo en verzadigd roetfilter.

- Constanter stationair draaien.

- Verlengt de levensduur van een roetfilter.

- Herstelt de optimale werking van de turbocompressor.

- Passieve regeneratie van de roetfilter wordt sneller opgestart.

- Houdt de DPF en uitlaat nabehandeling systeem schoon.

- Reinigt grondig het volledige brandstofinjectiesysteem, de brandstoftank en opvoerpomp, hogedrukpomp en brandstofdrukregeling, de common-rail met de injectoren.

 

Toepassingen:

Diesel brandstofsysteem reiniger voor zowel preventief als probleem oplossende toepassingen. Ons advies is om de 5in1 Diesel Detox Pro te gebruiken als brandstofsysteem reiniger bij elk onderhoud van de motor. Geschikt voor alle dieselmotoren, ook de nieuwste generatie CRD, TDI, JTD, HDI, met EGR, roetfilter en katalysator.

 

Gebruiksaanwijzing:

Voeg de volledige bus (1 liter) toe aan de brandstoftank die een inhoud van 30 tot 60 liter brandstof mag bevatten. Vervolgens maak je een testrit met de wagen en verhoog hierbij regelmatig het toerental terwijl je rijdt(> 3000 tr/min). Daarmee warm je de de uitlaat, turbo en uitlaatgas nabehandelingsystemen op. Behandeling zonder demontage van verdere onderdelen.

5in1
8718226870063

20 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking